Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur | Hullerpad 32, 6741 PA Lunteren

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur

Feestweek

25 jaar bestaan Esso de Stroet

Tankstation Esso de Stroet viert 25-jarig bestaan in Lunteren

Deze week markeert een bijzondere mijlpaal voor tankstation Esso de Stroet in Lunteren, aangezien het deze week zijn 25-jarig jubileum viert. Sinds de opening in 1998 heeft dit tankstation, als uitbreiding van de activiteiten van HAVÉ Brandstoffen, een essentiële rol gespeeld in de regio. Destijds bevonden HAVÉ Brandstoffen en zusterbedrijf HAVÉ Verwarming zich aan de Klomperweg in Lunteren. Het bedrijf zag dat er behoefte was aan een groot tankstation in Lunteren waar personenauto’s en vrachtverkeer goed terecht kunnen. De strategische locatie naast de afrit van de A30 maakte de Stroet de ideale plek voor dit initiatief. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij de andere twee tankstations van HAVÉ Brandstoffen in Lunteren, namelijk Esso de Tol (Edeseweg) en Esso Spelt (Barneveldseweg).

Win leuke prijzen!

Om het 25 jaar bestaan te vieren pakt Esso de Stroet groot uit met allerlei leuke acties. In de week van 4 december kunnen klanten genieten van niet alleen aantrekkelijke kortingen, maar maken ze ook kans op fantastische prijzen. Ontdek alle winacties!

Esso de Stroet nodigt iedereen uit om deel te nemen aan het feest en te profiteren van de festiviteiten. Mis deze kans niet om te winnen en te besparen terwijl we samen het 25-jarig bestaan van Esso de Stroet vieren!

Zo ontvangt u bij iedere tank beurt van minimaal 25 liter een gratis lot. Daarmee maakt u kans op het winnen van één van deze fantastische prijzen!

  • Philips 4300 series koffiezetapparaat (t.w.v. € 599,-)
  • Apple ipad (t.w.v. € 589,95)
  • Beats – Studio3 koptelefoon (t.w.v. € 299,-)
  • Apple Airpods 3 (T.w.v. € 179,-)
  • Sonos One SL draadloze speaker (t.w.v. € 145,-)

Feestweek - actie dagen

In de week van 4 december tot en met 9 december pakken wij groots uit bij Esso de Stroet. Elke dag hebben wij een andere speciale actie waar u van kunt profiteren. Daarnaast geven wij deze hele week dubbele Esso Extra punten weg en kunt u meedoen aan de loterij voor leuke hoofdprijzen, u ontvangt bij iedere tank beurt van minimaal 25 liter een gratis lot. 

Zo ziet de feestweek eruit:

Maandag: Gratis saucijzenbroodje bij minimaal 25 liter tanken.

Dinsdag: iedere 25e klant krijgt een GRATIS speculaastaart.

Woensdag & Donderdag: Gratis verrassing bij tankbeurt van minimaal 25 liter.

Vrijdag & Zaterdag: Auto wassen vanaf €2,50!

> Zaterdag krijgt u ook gratis poffertjes 

Gratis poffertjes!

Zaterdag 9 december sluiten wij de feestweek af. Deze dag kunt u nog profiteren van leuke acties, zo kunt u deze dag uw auto wassen vanaf €2,50. U kunt ook mee doen met de loterij (gratis lot bij elke tankbeurt van minimaal 25 liter). Uw kinderen kunnen mee doen met de kleurplaat actie. En om de dag helemaal compleet te maken kunt u bij ons op de Stroet gratis poffertjes krijgen!

Bekijk onze producten & diensten

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur