Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur | Hullerpad 32, 6741 PA Lunteren

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur

Tanken & sparen

Tanken in Lunteren

Woont, werkt of rijdt u in de buurt van Lunteren? Dan is tanken bij HAVÉ Brandstoffen een goed idee. Op bedrijventerrein de Stroet in Lunteren, nabij de op- en afrit naar de A30, vindt u ons bemande tankstation Esso de Stroet met shop en autowasstraat. Daarnaast hebben we een bemand tankstation met shop aan de Edeseweg (Esso de Tol)  en een onbemand tankstation aan de Barneveldseweg (Esso Spelt). Het is maar waar u voor gaat: alleen voor de Esso brandstof tegen een scherpe prijs óf voor de extra services van ’n rasechte HAVÉ-pomp.

Maak uw tussenstop compleet!

Een tankstation van HAVÉ Brandstoffen is meer dan een ‘pomp’. Maak een praatje in de shop, geniet van een heerlijk broodje of een (gratis) kop koffie en neem meteen de nodige auto-onderhoudsmiddelen mee. Namens ons team alvast hartelijk welkom bij één van onze tankstations!

24/7 tanken aan de pomp

Ook in de avonduren kunt u bij ons terecht voor een volle tank met brandstof. Nadat onze shops gesloten zijn kunt u gewoon terecht bij onze ‘nacht pomp’. U selecteert op onze betaalautomaat aan welke pomp u wilt tanken en betaalt gemakkelijk met uw bankpas.

Sparen en tanken bij HAVE Brandstoffen

Ontdek ons loyaliteitsprogramma

Bij HAVE Brandstoffen zijn we blij met u als trouwe klant en daarom maken we speciaal voor u tanken nog leuker. Want naast onze goede service en een bak koffie die altijd voor u als klant klaar staat, bieden we ook nog twee aantrekkelijke spaarprogramma’s aan. Zo spaart u voor leuke cadeaus en een schone, glimmende auto. Profiteer jij al van deze leuke extra’s?

Sparen voor gratis autowassen

Tanken en beloond worden met een schone auto? Dat kan bij de tankstations van HAVE Brandstoffen. Bij Esso de Stroet en Esso de Tol kunt u namelijk sparen voor gratis autowassen. Bij elke tankbeurt van 30 liter ontvangt u 2 stempels. Mits u geen Esso Extra punten spaart, in dit geval ontvangt u 1 stempel per tankbeurt. En al bij 10 keer tanken ontvangt u van ons een gratis wasbeurt.

Een sterk vervuilde auto na al die gereden kilometers? Geen probleem, want in het weekend wassen wij hem als extra service voor en doordeweeks ontvangt u van ons een muntje om hem zelf voor te wassen.

Begin vandaag nog met sparen en laat uw auto snel glimmen. Vraag naar een stempelkaart bij een van onze tankstations.

Esso Extra

Spaar voor leuke cadeaus met Esso Extra

Bij zowel Esso de Stroet, als bij Esso de Tol en Spelt kunt u sparen voor Esso Extra punten. Door deze punten te sparen beloont u zichzelf op den duur met de leukste cadeaus, kortingen en uitjes.

Het sparen van Esso extra punten is gemakkelijk

Kom naar een van onze tankstations in Lunteren en vraag bij de balie een Esso Extras-kaart aan, registreer uw Esso Extra card online met de bijgesloten activeringscode die op het inschrijvingsformulier vermeld staat.

Heeft u al een Esso Extra pas? Registreer hem direct

Hoe werkt het spaarsysteem?

De eerste punten verdient u heel makkelijk, na het registreren ontvangt u bij de eerste 3 tankbeurten dubbele punten. Vervolgens spaart u bij elke tankbeurt of aankoop van smeermiddelen of shopartikelen Esso Extra punten: een punt voor elke liter brandstof en een punt voor elke euro die u besteedt aan shopartikelen of autowassen. Tankt u onze Synergie Supreme+ brandstoffen? Dan ontvangt u twee punten per liter!

Als blijk van waardering extra bonuspunten

Komt u regelmatig bij HAVE Brandstoffen tanken (25 liter of meer), dan belonen wij u met extra bonuspunten. 100% bonuspunten als u binnen vier dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt; 50% bonuspunten als u binnen acht dagen opnieuw ten minste 25 liter tankt.

Blijf op de hoogte van het aantal gespaarde punten

Bij elke tankbeurt bij één van onze tankstations ontvangt u een kassabon. Onderaan deze bon vindt u uw bijgeschreven punten en het totaal aantal gespaarde punten. Het is ook mogelijk om uw punten te checken in de Esso Extra app die beschikbaar is voor alle smartphones.

Uw Esso Extra punten besteden

Zodra u deelneemt aan Esso Extras en u uw pas heeft geregistreerd, kunt u op de website van Esso Extra’s kiezen uit een groot aanbod aan cadeaus. Om met uw gespaarde punten een cadeau te bestellen, gaat u naar www.essoextras.nl en kiest u de gewenste cadeaus uit. U kunt met uw punten ook bij Esso de Stroet en de Tol inleveren om shopaankopen of brandstof betalen.

Bekijk hier het gehele aanbod van cadeaus die u kunt sparen met Esso Extra’s.

 Of download de Esso Extra app:

Deel punten met vrienden en familieleden

Met Esso Extra kunt u voor uzelf punten sparen of samen met anderen. U kunt eenvoudig punten delen met vrienden of familieleden die ook sparen. Log in op uw account en schenk eenmalig punten of koppel de passen zodat de punten automatisch worden overgeboekt. Op deze manier kunt u samen sneller de cadeaus bestellen.

Op werkdagen geopend vanaf 06:00 uur